Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo 2018

Ah, jika ia bukan percubaan Porsche yang paling berani untuk menghancurkan jutawan … Porsche Panamera yang asal mungkin tidak kelihatan untuk mengesankan, tetapi untuk apa yang bernilai, kenderaan mewah yang panjang itu mengagumkan untuk saiznya. Sekarang dalam lelaran kedua, Panamera telah bertambah baik di semua bidang, dengan penekanan lebih lanjut mengenai reka bentuk dan kemewahan.

Kereta Sewa

Bagi sesetengah orang, penembakan Panamera Sport Turismo adalah pilihan yang lebih enak, reka bentuk yang bijak, dan itulah yang kami peroleh – porsche Panamera 4 Sport Turismo. Bersenjata dengan 3.0 liter turbocharged V6, kenderaan lima meter itu mempunyai 330 PS dan 450 Nm pada paip, dan ia mengendalikan pecut abad dalam 5.3 saat. Pemandu semua roda adalah standard untuk Sport Turismo, dan dalam keadaan ini, kelajuan tertinggi diberi nilai pada 259 km / j.

Artikel Berkaitan : Dapatkan sewa kereta anda di Karloop

Pengurusan Porsche Traction (PTM), stereng belakang dan Porsche Dynamic Chassis Control adalah standard di seluruh papan, dengan lapan kelajuan PDK dual-clutch automatik dan klac pelbagai operasi yang mengendalikan pengedaran drive antara gandar.

Adakah anda akan menjadi sebahagian daripada juta ringgit anda untuk Panamera (harga bermula dari RM990k, atau RM1.2 juta seperti yang diuji di sini) atau adakah anda akan melihat di tempat lain untuk menaiki statelier untuk di-chauffeured? Kisah ringkas kami dengan meninggalkan kesan yang cukup, jadi duduk, berehat dan nikmati ulasan video ini. Seperti biasa, kami ingin mendengar pendapat anda, jadi tinggalkan komen anda di bawah.

Artikel Berkaitan : Pandu Kereta Sewa anda di Karloop sekarang