Penjejak Gps

GPS mengikuti

GPS berikut adalah pemerhatian kawasan melalui penggunaan Sistem Penentududukan Global (GPS) untuk mengikuti bidang elemen atau artikel dari jauh. Inovasi ini dapat menentukan garis bujur, ruang lingkup, kelajuan tanah, dan arah tujuan.

https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-kl/

GPS adalah “sekumpulan bintang” 24 di seluruh satelit yang tersebar yang mengelilingi Bumi dan menjadikannya layak bagi individu dengan pengumpul tanah untuk menentukan kawasan geografi mereka. Ketepatan kawasan berada pada jarak antara 100 hingga 10 meter untuk kebanyakan gear. Ketepatan dapat ditunjuk ke dalam satu meter dengan alat sokongan tentera yang luar biasa. Perkakasan GPS umumnya digunakan dalam sains dan kini telah menjadi upaya yang cukup minimum sehingga hampir semua orang dapat menuntut GPS dan banyak yang dilakukan dalam telefon bimbit, tablet atau alat laluan GPS.

GPS mengikuti adalah penting bagi polis, anggota bomba, tenaga kerja tentera dan organisasi penghantaran yang besar. Sebilangan besar kerangka kerja pencari kenderaan diprogram penggunaan (AVL) ini. Kerangka AVL untuk sebahagian besarnya merangkumi sistem kenderaan yang masing-masing dilengkapi dengan penerima radio serbaguna, pengumpul GPS, modem GPS dan alat penerimaan GPS. Sistem ini dikaitkan dengan radio asas yang terdiri daripada stesen PC sama seperti pemungut dan antara muka GPS. GPS menggunakan panduan pintar berbanding gambar panduan statik di Web. Kerangka AVL dapat digunakan untuk membangun tanggungjawab fakulti lapangan dan meningkatkan keberkesanan kaedah penghantaran organisasi melalui ikutan dan surat-menyurat.

GPS yang berbeza berikut inovasi menggabungkan senjata api GPS yang pelaksanaan undang-undang dapat menembakkan kenderaan yang melarikan diri, menjauhkan diri dari minat yang berisiko. Di tempat-tempat tertentu, ejen keperluan undang-undang juga menggunakan habuk GPS, yang terdiri daripada pelacak GPS sehingga sedikit sehingga mereka mungkin diletupkan atau digosok pada pakaian objek.

Alat GPS di telefon bimbit dan telefon bimbit lain selalu digunakan untuk mengikuti kawasan pekerja. Para penyokong keselamatan berhati-hati bahawa inovasi itu juga dapat menjadikannya dapat dilaksanakan oleh publisiti, pemerintah, pengaturcara dan cyberstalker untuk mengikuti klien melalui telefon bimbit mereka.

Iklan : Anda mencari perkhidmatan kereta sewa kl yang terbaik ? Hubungi 019 967 1127 untuk sewa kereta kl anda. Kaloop Kereta sewa kl terbaik.